NYHET - Mauro Primitivo Alberello
Nya Mauro Primitivo Alberello lanseras i dagarna med en bättre druvkvalitet, ny design och dessutom med en mycket bra årgång. Vinet är fortsatt gjort på primitivo-druvor, numera med 90 % handplockade druvor från Apuliens bästa vinrankor beskurna enligt Alberello-metoden.

Mauro Primitivo Alberello har en mörk röd färg och en fyllig, generös smak med toner av mörka bär, mjuka tanniner och rostat kaffe. Vinet passar till många sorters mat, från en enkel pasta lagad med kärlek till en sofistikerad måltid med kött av fläsk, lamm och nöt.


Alberello
Alberello är ett traditionellt sätt att beskära vinstockar likt små träd. Metoden introducerades av de gamla grekerna i medelhavsområdet och används fortfarande i några vingårdar i Apulien i södra Italien - den klassiska regionen för primitivo-druvor. Vinrankor odlade med Alberello-metoden ger färre druvor per ranka som är av högre kvalitet, smakintensitet och med en mer koncentrerad frukt. Den buskliknande formen skyddar druvorna från sol och vinrankan från vind.


Mauro Primitivo Alberello
Varunummer: 32364
Volym: 375 ml /750 ml / 3000 ml
Alkoholhalt: 13,5 %
Pris: 37 kr/ 62 kr/ 199 kr
Ursprung: Apulien, Italien

Mauro Olio
Mauro Prosecco Brut Mauro Amarone Zinfandel Mauro Amarone Mauro Ripasso
Testflaskan 5
Testflaskan 3 Testflaskan 1 Testflaskan 2
Testflaskan 6
123movies